Raudonųjų pupelių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų pupelių salotos


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
200 g virtų raudonųjų pupelių (galima ir konservuotų),
2 svogūnų,
3 česnako skiltelių,
4 šaukštų raudonojo vyno acto,
2 šaukštų pomidorų padažo,
6 šaukštų alyvų aliejaus,
šiek tiek "Tabasco" padažo,
pluoštelio šalavijų,
pagal skonį druskos,
pipirų,
maltos saldžiosios paprikos.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnakus sutraiškykite, sumaišykite su virtomis nusunktomis pupelėmis. Pomidorų padažą išplakite su actu, supilkite aliejų, pagardinkite pipirais bei saldžiosios paprikos milteliais, įdėkite "Tabasco" padažo, suberkite smulkiai kapotus šalavijus.

Šiuo marinatu užpilkite pupeles, gerai išmaišykite ir palaikykite mažiausiai valandą, kad įgautų reikiamo skonio. Patiekite su balta duona. Tinka įvairioms šventinėms vaišėms. Šios salotos ypač skanios palaikytos per naktį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668