240 g rūkytų broileriu be kaulų,
120 g "Ledkalnio" salotų,
80 g ridikėlių,
120 g šviežių agurkų,
80 g marinuotų perlinių svogūnų,
40 g išlukštentų moliūgų sėklų.
P a d a ž u i:
100 g alyvuogių aliejaus,
75 g citrinų sulčių,
25 g medaus,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mažesniame inde plaktuvu sumaišykite salotų padažą. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Sausoje keptuvėje paskrudinkite moliūgų sėklas. Rūkytus broilerius susmulkinkite stambesniais gabaliukais.
Suplėšykite salotų lapus, ridikėlius supjaustykite griežinėliais, agurką juostelėmis, pomidorus perpjaukite pusiau. Viską dėkite į indą ir užpilkite padažu.