Rūkytų broilerių salotos su agurkais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūkytų broilerių salotos su agurkais


INGREDIENTAI:

240 g rūkytų broileriu be kaulų,
120 g "Ledkalnio" salotų,
80 g ridikėlių,
120 g šviežių agurkų,
80 g marinuotų perlinių svogūnų,
40 g išlukštentų moliūgų sėklų.

P a d a ž u i:
100 g alyvuogių aliejaus,
75 g citrinų sulčių,
25 g medaus,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mažesniame inde plaktuvu sumaišykite salotų padažą. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Sausoje keptuvėje paskrudinkite moliūgų sėklas. Rūkytus broilerius susmulkinkite stambesniais gabaliukais.

Suplėšykite salotų lapus, ridikėlius supjaustykite griežinėliais, agurką juostelėmis, pomidorus perpjaukite pusiau. Viską dėkite į indą ir užpilkite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668