800 g (4-5 vidutinio dydžio) virtų bulvių,
1 didesnio svogūno,
2 vidutinio dydžio morkų,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių,
3-4 pomidorų,
druskos ir
penkių pipirų mišinio,
šviežių arba džiovintų žalumynų.
U ž p i l u i:
400 ml 10 proc. grietinėlės,
2 kiaušinių,
aliejaus (kepti ir formai patepti).
GAMINIMAS:
Susmulkinkite morkas ir svogūną. Keptuvėje pakepinkite maltą mėsą, sudėkite morkų ir svogūnų ratelius. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, sudėkite nusausintas konservuotas pupeles, pagardinkite. Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą.
Išplakite kiaušinius, pridėkite grietinėlės, pagardinkite druska ir gautą mišinį supilkite į formą. Kepkite iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Pabaigoje uždėkite pomidorų griežinėlių, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite, kol dailiai pagels.