Žuvies ir daržovių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies ir daržovių troškinys


INGREDIENTAI:

600-700 g baltos žuvies filė (sterkų, lydekos),
2 morkų,
7-8 bulvių,
2 svogūnų,
50 g sviesto,
175 g pomidorų tyrės,
350 ml vandens,
smulkintų petražolių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvies filė supjaustykite kubeliais. Nuskuskite morkas ir bulves, taip pat supjaustykite kubeliais. Sukapokite svogūnus. Puode išlydykite sviestą, pakepkite svogūnus, morkas ir bulves. Pridėkite pomidorų pastos.

Įpilkite karšto vandens, pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite 15 minučių (temperatūra-žema). Sudėkite žuvies gabaliukus ir dar 5 minutes patroškinkite. Patiekdami užbarstykite smulkintų petražolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668