Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais


INGREDIENTAI:

4 didelės bulvės,
po 150 g baltųjų ir
mėlynųjų pelėsių sūrių,
200 g riebaus varškės sūrio,
100 g brandinto sūrio,
saujelė graikinių riešutų,
kelios saujelės gražgarsčių,
100 g sviesto,
3 skiltelės česnako,
2 šaukštai kapotų šviežių bazilikų,
pagal skonį druskos.


GAMINIMAS:

Gerai šepetėliu po tekančiu vandeniu nušveistas bulves išvirkite su lupenomis, tada per vidurį įpjaukite (bet neperpjaukite iki galo), praskleiskite ir išdėliokite karščiui atsparioje, riebalais išteptoje skardoje. Kambario temperatūroje palaikytą sviestą iki vientisos masės išsukite su kapotais bazilikais ir trintais česnakais.

Žalumynų sviestą pagal skonį pasūdykite. Bulvių viduriukus ištepkite paruoštu žalumynų sviestu. Į kiekvieną bulvę dėkite po kelis griežinėlius įvairių rūšių sūrių, ant viršaus berkite po truputį tarkuoto brandinto sūrio.

B ulves pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite apie 15 min., iki sūriai pradės lydytis. Tiekite su gražgarstės lapeliais, ant kiekvienos užbarsčius sausoje keptuvėje skrudintų graikinių riešutų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668