(8 asmenims)
8 nedidelės tortilijos,
3 šaukštai sviesto,
400 g jautienos išpjovos arba kitos minkštos dalies,
2 svogūnai,
2 žalios paprikos,
šaukštas aliejaus,
20 g "Taco" prieskonių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
keli lašeliai aitriųjų paprikų padažo tabasko,
šaukštas citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonomis juostelėmis, įtrinkite prieskoniais ir apkepinkite karštame svieste. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais žiedeliais. Papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite juostelėmis. Svogūnus pakepinkite svieste, kol dailiai pagels, tada suberkite paprikas, jas labai trumpai pakepinkite (paprikos neturi ištižti) aliejuje.
Apšlakstykite "Tabasco" padažu, citrinos sultimis, pagal skonį pasūdykite. Ant kiekvienos tortilijos krėskite po šaukštą svogūnų ir paprikų, tada dėkite jautienos juostelių. Tortilijas perlenkite per pusę ir 8 minutėms pašaukite į karštą orkaitę. Tortilijos bus sotesnės, jei jas pabarstysite tarkuotu brandintu sūriu.