(6 porcijoms)
Pakuotė tortilijų,
400 g virtos vištienos krūtinėlės,
raudonasis svogūnas,
po raudoną ir
geltoną saldžiąją papriką,
4 šaukštai meksikietiško saldžiarūgščio padažo su pomidorais,
pagal skonį druskos,
meksikietiškų paukštienos prieskonių,
2 saujelės skrudintų baltos duonos kubelių,
salotų gūžė,
6 pomidorai,
4 šaukštai aliejaus,
pusės citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite juostelėmis, įtrinkite jas vištienos prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose aliejaus, kol dailiai pagels.
Tada suberkite vištienos juosteles, šiek tiek paskrudinkite, krėskite padažą, pagal skonį berkite druskos, pipirų, sumeskite paprikų juosteles, kelias minutes pakaitinkite, kad daržovės sušiltų, ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Tortilijas pašildykite, kaip nurodyta ant pakuotės, ant kiekvienos krėskite po truputį įdaro, tada dailiai susukite, į kiekvieną įkiškite po bazilikų lapelį ir išdėliokite lėkštėse. Šalia tiekite likusiu aliejumi apšlakstytų, druska ir pipirais pagardintų salotų su pomidorais ir skrudintos baltos duonos kubeliais.