Pievagrybių blynai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių blynai


INGREDIENTAI:

800 g pievagrybių,
2 svogūnų,
3-4 kiaušinių,
1/4 aitriosios paprikos ankšties,
druskos, pipirų pagal skonį,
150 g sėlenų dribsnių,
75 rupių miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
aliejaus kepti.

P a d a ž u i:
250 g liesos varškės,
50 ml lieso jogurto,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Grybus nuvalykite ir sumalkite mėsmale (el. smulkintuvu) kartu su smulkintais svogūnais. Į dubenį berkite grybus, dribsnius, miltus, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir viską išmaišykite. Masę pagardinkite druska ir pipirais.

Blynus kepkite aliejuje iš abiejų pusių, maždaug po 10 minučių. Padažas: iš jogurto ir liesos varškės, įmaišykite smulkintų žalumynų ir pasūdykite. Iškepusius blynus apibarstykite žalumynais ir patiekite varškės ir jogurto padažą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668