Karštos lašišos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštos lašišos salotos


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
mėgstamų įvairių salotų lapų (romėniškų, gražgarsčių, kitų),
360 g lašišos filė,
6 virtų bulvių,
6 šaukštų virtų baltųjų pupelių (konservuotų),
25 g alyvuogių,
12 vyšninių pomidorų,
1 saliero stiebo,
kelių šakelių petražolių,
1 svogūno,
pagal skonį druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
60 g alyvuogių, aliejaus,
1 citrinos sulčių,
druskos ir
pipirų (pagal skonį).




GAMINIMAS:

Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, druską ir pipirus. Virtas šiltas bulves supjaustykite griežinėliais. Lašišą nuplaukite, supjaustykite juostelėmis ir virkite garuose 15 minučių. Per tą laiką į keturias dalis perpjaukite vyšninius pomidorus.

Juos sumaišykite su supjaustytais saliero stiebais, salotų lapais, bulvių griežinėliais, alyvuogėmis, svogūnais ir žalumynais. Daržoves sudėkite į lėkštę, ant jų dėkite garuose virtą žuvį ir apliekite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668