Grybų ir mėlynųjų pelėsių sūrio troškinys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir mėlynųjų pelėsių sūrio troškinys


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

500 g šviežių grybų (baravykų, rudmėsių, voveraičių ar pievagrybių),
3 česnako skiltelių,
30 g sviesto,
3 šaukštų baltojo vyno,
250 ml plakamosios grietinėlės,
300 g mėlynųjų pelėsių sūrio,
75 ml smulkintų laiškinių česnakų,
0,5 šaukštelio druskos.

GAMINIMAS:

Susmulkinkite grybus ir sutrintas česnako skilteles pakaitinkite svieste 2-3 minutes. Supilkite vyną ir grietinėlę, sumažinkite temperatūrą ir troškinkite 2-3 minutes. Suberkite trupintą pelėsinį sūrį, pridėkite smulkintus laiškinius česnakus, kaitinkite dar 2 minutes.

Pasūdykite. Nukelkite puodą nuo viryklės ir mišinį supilkite į kepimo formą. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, kol patiekalo paviršius gražiai pagels.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668