Grybų ir pupelių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir pupelių troškinys


INGREDIENTAI:

750 g šviežių grybų,
2 svogūnų,
1 česnako skiltelės,
300 g raudonų paprikų,
250 g žaliųjų pupelių,
2 šaukštų sviesto,
1 šaukšto miltų,
1 šaukšto kario,
250 ml vandens,
200 ml grietinės,
1 šaukšto sojų padažo,
1 šaukštelio medaus,
svogūnų laiškų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Nuvalykite ir supjaustykite grybus, susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Pusiau perpjaukite papriką, išimkite sėklas ir supjaustykite didesniais gabaliukais. Susmulkinkite ir pupeles, 2 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Supilkite ant sietelio, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite.

Grybus apkepinkite svieste. Sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus, kepkite 5 minutes. Užbarstykite miltus ir kario prieskonius, pakaitinkite. Maišydami įpilkite 250 ml vandens, įdėkite grietinę, paprikas ir pupeles, maišydami kaitinkite dar 8 minutes.

Įpilkite sojų padažo ir medaus, pagardinkite druska ir pipirais, troškinkite dar 5 minutes. Užbarstykite smulkintus svogūnų laiškus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668