750 g šviežių grybų,
2 svogūnų,
1 česnako skiltelės,
300 g raudonų paprikų,
250 g žaliųjų pupelių,
2 šaukštų sviesto,
1 šaukšto miltų,
1 šaukšto kario,
250 ml vandens,
200 ml grietinės,
1 šaukšto sojų padažo,
1 šaukštelio medaus,
svogūnų laiškų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Nuvalykite ir supjaustykite grybus, susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Pusiau perpjaukite papriką, išimkite sėklas ir supjaustykite didesniais gabaliukais. Susmulkinkite ir pupeles, 2 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Supilkite ant sietelio, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Grybus apkepinkite svieste. Sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus, kepkite 5 minutes. Užbarstykite miltus ir kario prieskonius, pakaitinkite. Maišydami įpilkite 250 ml vandens, įdėkite grietinę, paprikas ir pupeles, maišydami kaitinkite dar 8 minutes.
Įpilkite sojų padažo ir medaus, pagardinkite druska ir pipirais, troškinkite dar 5 minutes. Užbarstykite smulkintus svogūnų laiškus.