1 svogūno,
50 ml smulkintų bazilikų,
50 g sviesto,
300-400 g šviežių voveraičių (arba baravykų),
6 kiaušinių,
6 šaukštų vandens,
6 šaukštų grietinėlės kavai,
druskos,
pipirų (pagal skonį).
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūną ir bazilikus, 2-3 minutes pakepinkite svieste. Į keptuvę sudėkite smulkintus grybus, lengvai apkepkite, pagardinkite druska ir pipirais. Grybų mišinį paskleiskite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
Suplakite kiaušinius, sumaišykite su vandeniu, grietinėle, pridėkite druskos bei pipirų. Šį kiaušinių ir grietinės mišinį užpilkite ant grybų ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Porą minučių atvėsinkite ir tvirtai suvyniokite. Patiekite su šviežiomis salotomis.