P a g r i n d u i:
225 g šokoladinių sausainių,
100 g sviesto,
100 g įvairių kapotų riešutų.
Į d a r u i:
500 g maskarponės,
1 indelio kondensuoto pieno,
2 šaukštų medaus,
200 ml grietinėlės,
50 ml spanguolių sulčių,
5-6 šaukštų želatinos,
400 g mini zefyrų,
miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Riešutus pakepinkite keptuvėje ir sumalkite. Sausainius sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Sumaišykite kartu su riešutais ir užpilkite tirpintu sviestu. Visą šią masę sudėkite į kepimo formą, suformuokite pagrindą ir dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
Grietinėlę gerai išplakite, ją sumaišykitesu maskarponės sūriu, kondensuotu pienu, sultimis ir medumi. Tada įmaišykite į grietinėlės ir maskarponės masę ištirpintą želatiną. Viską pilkite į formą, pabarstykite cinamonu ir dėkite į šaldytuvą 20 min.
Kai pradės masė stingti, ją apdėkite mini zefyrais. Laikykite šaldytuve 2-3 valandas. Prieš patiekiant į stalą apibarstykite gausiai miltiniu cukrumi.