1/2 pakuotės picos tešlos,
250 g grybų,
2 česnako skiltelių,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
1/2 šaukštelio čiobrelių,
1 šaukšto pomidorų pastos,
2 šaukštų pomidorų padažo,
druskos,
pipirų,
2 pomidorų,
125 g Mocarelos sūrio,
riebalų kepti.
GAMINIMAS:
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, išpjaukite vaiskočius ir nusausinkite sudėtus ant popierinio rankšluostėlio. Nuluptus svogūnus supjaustykite žiedeliais. Grybus pavirinkite pasūdytame vandenyje apie 5-7 min. ir nusunkite. Didesnius susmulkinkite. Sūrį sutarkuokite. Nuluptą česnaką grūstuvu sugrūskite su čiobreliais ir krapais.
Tešlą padalykite pusiau, suformuokite rutuliukus ir iškočiokite apvalios formos dydžio papločius. Papločius apibarstykite prieskonių mišiniu, aptepkite pomidorų pasta, apdėkite paruoštais priedais, apibarstykite sūriu ir palikite, kad pakiltų. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Picą patiekite apibarstytą smulkintais čiobreliais.