(2 porcijoms)
picos tešlos mišinio,
150 pievagrybių,
150 g mocarelos sūrio,
75 g juodųjų alyvuogių,
30 ml aliejaus,
1 česnako skiltelės,
100 g vynuoginių pomidorų,
6 šaukštų pomidorų padažo,
1 šaukšto džiovintų žolelių prieskonių (raudonėlių, bazilikų).
GAMINIMAS:
Paruoškite picos papločius ir palikite 10 min. pastovėti, kad pakiltų. Keptuvėje įkaitinkite 15 ml aliejaus, suberkite susmulkintą česnako skiltelę ir griežinėliais pjaustytus grybus. Kepkite apie 5 min., po to nuimkite nuo ugnies ir pagardinkite džiovintų žolelių prieskoniais.
Skardą ištepkite aliejumi, sudėkite picos papločius ir aptepkite likusiu aliejumi. Picas aptepkite pomidorų padažu, tolygiai pabarstykite smulkiai pjaustytu mocarelos sūriu, grybais, pusiau pjaustytais vynuoginiais pomidorais, ketvirčiais pjaustytomis alyvuogėmis. Pagardinkite prieskoniais ir kepkite orkaitėje 200 laipsnių apie 15-20 min.