300 g miltų,
80 g cukraus,
2 šaukštų minkšto sviesto,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
3 šaukštų medaus,
žiupsnelio šviežiai malto kardamono,
1 šaukšto prieskonių meduoliams,
2 kiaušinių,
1 šaukštelio malto cinamono,
50 g smulkintų migdolų,
miltinio cukraus/
P a p u o š i m u i:
300 g marcipaninės masės,
vaflių,
spalvoto glajaus.
GAMINIMAS:
Sviestą iki purumo išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite 2 šaukštus miltų ir kepimo miltelius. Įmaišykite medų, kardamoną, meduolių prieskonius, likusius miltus ir smulkintus migdolus. Nedideles formeles ištepkite sviestu, maždaug 2/3 užpildykite tešlos ir prieš kepant 1 val. palaikykite šiltoje vietoje, kad pabrinktų.
Kepkite maždaug 35 min. Iškepusius keksiukus apibarstykite miltiniu cukrumi. Angeliukų galvytes paruoškite iš marcipaninės masės, veidukus nupieškite iš spalvoto glajaus, o sparnelius išpjaukite iš vaflių.