Keksiukai "Angeliukai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keksiukai "Angeliukai"


INGREDIENTAI:

300 g miltų,
80 g cukraus,
2 šaukštų minkšto sviesto,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
3 šaukštų medaus,
žiupsnelio šviežiai malto kardamono,
1 šaukšto prieskonių meduoliams,
2 kiaušinių,
1 šaukštelio malto cinamono,
50 g smulkintų migdolų,
miltinio cukraus/

P a p u o š i m u i:
300 g marcipaninės masės,
vaflių,
spalvoto glajaus.


GAMINIMAS:

Sviestą iki purumo išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite 2 šaukštus miltų ir kepimo miltelius. Įmaišykite medų, kardamoną, meduolių prieskonius, likusius miltus ir smulkintus migdolus. Nedideles formeles ištepkite sviestu, maždaug 2/3 užpildykite tešlos ir prieš kepant 1 val. palaikykite šiltoje vietoje, kad pabrinktų.

Kepkite maždaug 35 min. Iškepusius keksiukus apibarstykite miltiniu cukrumi. Angeliukų galvytes paruoškite iš marcipaninės masės, veidukus nupieškite iš spalvoto glajaus, o sparnelius išpjaukite iš vaflių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668