Abrikosiniai kamuoliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosiniai kamuoliukai


INGREDIENTAI:

(40 kamuoliukų)
200 g džiovintų abrikosų,
4 šaukštų abrikosų degtinės arba likerio,
75 g sviesto,
100 g kokoso drožlių,
50 g miltinio cukraus,
žiupsnelio cinamono,
tarkuotos citrinos žievelės,
200 g baltojo šokolado,
100 g pieninio šokolado.


GAMINIMAS:

Abrikosus stambokai supjaustykite, apšlakstykite degtine ir 1 val. uždengtus palikite, kad prisitrauktų. Suminkštėjusius abrikosus sutrinkite. Sviestą sukite, kol suputos, įmaišykite abrikosų tyrę, koksų drožles, miltinį cukrų, cinamoną, citrinos žievelę.

Iš tešlos suformuokite kamuoliukus ir 30 min. padėkite į šaldytuvą. Pieninį šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, apvilgykite juo kamuoliukus ir padėkite nuvarvėti. Papuoškite šlydytu baltuoju šokoladu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668