(40 kamuoliukų)
200 g džiovintų abrikosų,
4 šaukštų abrikosų degtinės arba likerio,
75 g sviesto,
100 g kokoso drožlių,
50 g miltinio cukraus,
žiupsnelio cinamono,
tarkuotos citrinos žievelės,
200 g baltojo šokolado,
100 g pieninio šokolado.
GAMINIMAS:
Abrikosus stambokai supjaustykite, apšlakstykite degtine ir 1 val. uždengtus palikite, kad prisitrauktų. Suminkštėjusius abrikosus sutrinkite. Sviestą sukite, kol suputos, įmaišykite abrikosų tyrę, koksų drožles, miltinį cukrų, cinamoną, citrinos žievelę.
Iš tešlos suformuokite kamuoliukus ir 30 min. padėkite į šaldytuvą. Pieninį šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, apvilgykite juo kamuoliukus ir padėkite nuvarvėti. Papuoškite šlydytu baltuoju šokoladu.