Uogų triufeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų triufeliai


INGREDIENTAI:

(6 porcijoms)
150 g uogų (juodųjų vynuogių arba aviečių),
100 g cukraus,
300 g juodojo šokolado gabaliukų,
50 g sviesto arba margarino.

P a p u o š i m u i:
200 g tamsaus šokolado,
200 g lazdynų riešutų.


GAMINIMAS:

Lazdynų riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, nuvalykite luobeles ir smulkiai sukapokite. Uogas nuplaukite, sudėkite į puodą kartu su cukrumi ir apie 5 min. pavirkite. Šokolado gabaliukus sudėkite į dubenį. Uogas ištrinkite per sietelį ant šokolado.

Dėkite sviestą arba margariną ir maišykite, kol masė taps vientisa. Iš gautos masės suformuokite rutuliukus ir padėkite į šaldytuvą. Papuoškite skirtą šokoladą ištirpinkite į karštą vandenį įstatytame inde. Į jį merkite atvėsusius rutuliukus ir apvoliokite kapotose riešutuose.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668