Baravykai drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykai drebučiuose


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
200 g baravykų (tinka pievagrybiai, džiovinti baravykai),
15 g želatinos,
1 kietai virto kiaušinio,
žiupsnelio druskos,
pluoštelio žalumynų (petražolių, krapų).


GAMINIMAS:

Nuvalytus grybus stambiai supjaustykite ir išvirkite nedideliame kiekyje šiek tiek pasūdyto vandens. Nukoškite ir smulkiai sukapokite. Grybų nuovirą (300 ml) perkoškite ir juo užpilkite išbrinkintą želatiną. Maišant kaitinkite, kol želatina ištirps, truputį pasūdykite ir po nedaug gauto mišinio įpilkite į kiekvieną porcijos indelį.

Kai želatina indeliuose sustings, ant viršaus sudėkite po sluoksnį kapotų grybų, ant jų-po kiaušinio griežinėlį, šiek tiek žalumynų ir užpilkite skysta želatina. Pastatykite vėsioje vietoje, o kai sustings, indelį įmerkite 1-2 sekundėms į karštą vandenį, ištraukite ir apverskite į serviravimo lėkštes. Papuoškite žalumynais ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668