Žuvis su obuoliais ir kaparėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su obuoliais ir kaparėliais


INGREDIENTAI:

200 g bulvių,
400 g žuvies filė,
2 šaukštų medaus,
1 šaukšto cinamono,
1 nedidelio svogūno,
1 marinuoto agurko,
100 g obuolių,
2 šaukštų citrinos sulčių,
1 cikorijos salotų,
2 šaukštelių sviesto,
1 šaukštelio kaparėlių,
1 šaukšto grietinėlės,
300 ml baltojo vyno,
druskos,
pipirų,
muskato riešutų.


GAMINIMAS:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite bulves iš abiejų pusių. Sumaišę medų, žaliųjų citrinų sultis ir cinamoną užpilkite ant bulvyčių. Įdėkite žuvies filė į kepimo indą, pagardinkite citrininiais žuvies prieskoniais ir kepkite 185 laipsnių orkaitėje 15-20 min., kol žuvis paruduos.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir dėkite kaparėlius, smulkintus svogūnus ir supilkite vyną. Virkite ant silpnos ugnies, kol pusė vyno išgaruos. Vėliau įdėkite smulkintus kubeliais obuolius, agurkus, grietinėlę ir prieskonius. Virkite, kol padažas sutirštės. Patiekite žuvį su saldžiosiomis bulvėmis, vyno padažu ir cikorijų lapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668