Karštas užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas užkandis


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
700 g pievagrybių,
4 šaukštų alyvų aliejaus,
3 stambių česnako skiltelių,
2 svogūnų,
2 morkų,
1 saldžiosios paprikos,
4 šaukštų citrinų sulčių,
1 šaukšto kalendrų grūdelių,
1 žalios aitriosios paprikos,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Supjaustykite nuvalytas daržoves: svogūnus žiedeliais, saldžiąją papriką ir česnakus siauromis juostelėmis, smulkiai sukapokite aitriosios paprikos minkštimą. Stambia tarka sutarkuokite morkas. Įkaitintame aliejuje apkepinkite česnakus, morkas, saldžiąją ir aitriąją paprikas, kol gražiai pagels.

Sudėkite nuplautus, nusausintus, į keturias dalis padalytus grybus ir viską kepkite maždaug 7 minutes. Tada ugnį išjunkite, keptuvę uždenkite dangčiu ir palaukite, kol atauš. Prieš patiekiant pašlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite šviežiai sumaltomis kalendromis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668