Šaltas jautienos kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltas jautienos kepsnys


INGREDIENTAI:

1,5-2kg. jautienos filė,
2 morkos,
burokėlis,
2 svogūnai,
1 poras,
2 lauro lapai,
2 veršio kojos,
2 šaukštai sviesto,
salieras,
15 kvapiųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir 2 lauro lapai. Užpilama vandens tiek, kad jis vos apsemtų mėsą, uždengtas kepsnys 3 valandas troškinamas vienodoje kaitroje. Paskui mėsa išimama į pusdubenį, skystis ištrinamas pro tinklelį ir supilamas ant mėsos. Pusdubenis dedamas į šaldytuvą, kad atauštų. Kepsnys tiekiamas drebučiuose.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668