(4 porcijoms)
1 cm imbiero,
2 valg. šaukšt. sezamo sėklų,
2 arbat. šaukšt. sezamo aliejaus,
1 valg. šaukšt. saulėgrąžų aliejaus,
1 skilt. česnako,
1 vnt. citrinos,
1 kg kopūstų,
1 valg. šaukšt. sojos padažo,
šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite gilią keptuvę. Suberkite sezamo sėklos ir kepkite, kol įgaus auksinį atspalvį. Padėkite į šalį. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite abiejų rūšių aliejų ir sudėkite smulkintą imbierą, česnaką ir citrinos žievelę.
Kepkite 10 sekundžių. Sudėkite susmulkintą kopūstą ir troškinkite 3-4 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir pilkite citrinos sultis bei sojos padažą. Pagardinkite pipirais ir apibarstykite sezamo sėklomis.