Lietiniai su voveraičių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su voveraičių padažu


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
T e š l a i:
250 g miltų,
2 kiaušinių,
500 ml pieno,
1 ryšelio svogūnų laiškų,
1 ryšelio petražolių,
1 šaukštelio čuibrelių,
druskos,
žiupsnelio muskato,
aliejaus kepti.

P a d a ž u i:
2 svogūnų,
30 g sviesto,
500 g voveraičių,
250 ml pieno,
8 šaukštų grietinės,
4 šaukštų smulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų išplakite tešlą, suberkite susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišykite. Įkaitinkite aliejų, iškepkite lietinius ir padėkite juos šiltoje vietoje. Padažas: nuluptus ir kubeliais supjaustytus svogūnus kepkite įkaitintame svieste, kol parusvės.

Voveraites nuplaukite, stambesnes perpjaukite pusiau, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir patroškinkite keletą minučių. Supilkite pieną, sudėkite grietinę ir pavirinkite, kol padažas sutirštės. Pabaigoje pagardinkite druska, pipirais, suberkite petražoles ir išmaišykite. Padažą patiekite su lietiniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668