Grietinėlės desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėlės desertas


INGREDIENTAI:

150 g sausainių,
80 g minkšto sviesto,
1 pakelio vanilinio cukraus,
10 g želatinos,
300 g varškės,
50 g cukraus,
3 šaukštų grietinėlės likerio,
300 ml plaktos grietinėlės,
tarkuotos apelsino žievelės.


GAMINIMAS:

Sausainius sutrinkite, sumaišykite su sviestu ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite į 4 stiklinėlės, paspauskite ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Želatiną pamerkite. Varškę sumaišykite su cukrumi ir likeriu. Želatiną ištirpinkite su 30 ml vandens, sumaišykite su varškės mase.

Padėkite į šaldytuvą. Po 20 min. į varškės masę įmaišykite 300 ml olaktos grietinėlės. Dėkite kremo į stiklinėles, palikite sustingti. Papuoškite tarkuota apelsino žievele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668