7 kiaušinių,
1 stiklinės miltų,
6 šaukštų cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus.
K r e m u i:
150 g sviesto,
8 šaukštų sutirštinto saldaus pieno.
G l a j u i:
1 šaukšto sviesto,
2 šaukštų kakavos miltelių,
12 šaukštų cukraus.
GAMINIMAS:
Trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus išplakite, plona srovele suberkite 3 šaukštus cukraus, kol gausis standžios putos. Atskirame inde trynius ištrinkite su cukrumi, kol šis ištirps, o masė padidės 2-3 kartus. Į trynių masę įdėkite 1/3 plaktų baltymų, suberkite miltus ir šiek tiek išmaišykite.
Tada dėkite likusius baltymus ir kruopščiai maišykite iš apačios į viršų, kol tešla pasidarys vienalytė. Paruoštą tešlą dėkite į konditerinį maišelį. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išspauskite maždaug 6 cm skersmens krūveles. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 15 min. Atvėsinkite.
Ruošiant kremą sviestą ištrinkite, plona srovele pilant sutirštintą pieną, kol gausis puri blizganti masė. Paruoštu kremu suklijuokite biskvitus po du. Glajus: nedideliame puode ištirpinkite cukrų ir su 10 šaukštų vandens sirupą pavirkite 10 min. ant mažos ugnies, šiek tiek atvėsinkite.
Į sirupą berkite kakavos, gerai išmaišykite ir sumaišykite su minkštu sviestu. Gardėsius viena puse merkite į šiltą glajų ir atvėsinkite.