Biskvitiniai gardėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Biskvitiniai gardėsiai


INGREDIENTAI:

7 kiaušinių,
1 stiklinės miltų,
6 šaukštų cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus.

K r e m u i:
150 g sviesto,
8 šaukštų sutirštinto saldaus pieno.

G l a j u i:
1 šaukšto sviesto,
2 šaukštų kakavos miltelių,
12 šaukštų cukraus.


GAMINIMAS:

Trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus išplakite, plona srovele suberkite 3 šaukštus cukraus, kol gausis standžios putos. Atskirame inde trynius ištrinkite su cukrumi, kol šis ištirps, o masė padidės 2-3 kartus. Į trynių masę įdėkite 1/3 plaktų baltymų, suberkite miltus ir šiek tiek išmaišykite.

Tada dėkite likusius baltymus ir kruopščiai maišykite iš apačios į viršų, kol tešla pasidarys vienalytė. Paruoštą tešlą dėkite į konditerinį maišelį. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išspauskite maždaug 6 cm skersmens krūveles. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 15 min. Atvėsinkite.

Ruošiant kremą sviestą ištrinkite, plona srovele pilant sutirštintą pieną, kol gausis puri blizganti masė. Paruoštu kremu suklijuokite biskvitus po du. Glajus: nedideliame puode ištirpinkite cukrų ir su 10 šaukštų vandens sirupą pavirkite 10 min. ant mažos ugnies, šiek tiek atvėsinkite.

Į sirupą berkite kakavos, gerai išmaišykite ir sumaišykite su minkštu sviestu. Gardėsius viena puse merkite į šiltą glajų ir atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668