6 tryniai,
kiaušinis,
2 indeliai grietinės,
pusė stiklinės miltinio cukraus,
pusė pakelio vanilinio cukraus,
riebalų virimui,
miltų.
GAMINIMAS:
Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti tešlą. Ji labai gerai išminkoma, išmušama. Tešla gerai išminkyta, jei tempiant abiem rankom ji trūkinėja pūslelėmis. Po to valandai padedama į šaldytuvą, išėmus kuo ploniau kočiojama, pjaustoma 4cm. ilgio ir 1,5cm pločio juostelėmis. Jos per vidurį įpjaunamos ir pro pjūvį vienas juostelės galas prakišamas.
Žagarėliai dedami į įkaitintus riebalus ir verdami, kol pagelsta. Paskui išgriebiami ant tinklelio, kad nuvarvėtų reibalai ir pabarstomi miltinio ir vanilinio cukraus mišiniu.