Trapūs žagarėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapūs žagarėliai


INGREDIENTAI:

6 tryniai,
kiaušinis,
2 indeliai grietinės,
pusė stiklinės miltinio cukraus,
pusė pakelio vanilinio cukraus,
riebalų virimui,
miltų.


GAMINIMAS:

Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti tešlą. Ji labai gerai išminkoma, išmušama. Tešla gerai išminkyta, jei tempiant abiem rankom ji trūkinėja pūslelėmis. Po to valandai padedama į šaldytuvą, išėmus kuo ploniau kočiojama, pjaustoma 4cm. ilgio ir 1,5cm pločio juostelėmis. Jos per vidurį įpjaunamos ir pro pjūvį vienas juostelės galas prakišamas.

Žagarėliai dedami į įkaitintus riebalus ir verdami, kol pagelsta. Paskui išgriebiami ant tinklelio, kad nuvarvėtų reibalai ir pabarstomi miltinio ir vanilinio cukraus mišiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668