1 kg vištienos skrandukų,
2 nedidelių cukinijų arba aguročių,
200 g brokolių,
1 morkos,
1 svogūno,
2 skiltelių česnako,
aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Paruoštus, išplautus skrandukus nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir porcijomis apkepkite skrandukus, kad susidarytų rausva plutelė. Į keptuvę įpilkite stiklinę karšto vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 40 min. (per tą laiką vanduo išgaruos).
Brokolius išskirstykite žiedynais, užmerkite šaltame vandenyje 10 min., tada pavirkite pasūdytame vandenyje 5 min. ir nusunkite. Svogūną ir morką nuvalykite. Morką supjaustykite storesniais ritinėliais, svogūną - skiltelėmis, dėkite į keptuvę su skrandukais ir maišant viską kartu kepkite 5 min.
Tada įpilkite 0,5 stiklinės karšto vandens. Cukinijas perpjaukite išilgai, tada supjaustykite plačiomis pusapvalėmis skiltelėmis, dėkite į keptuvę su daržovėmis, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
Nuluptą česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir įdėkite į ragu. Apvirtus brokolius dėkite į keptuvę, ragu išmaišykite, uždenkite dangčiu, nuimkite nuo ugnies ir palaikykite 10 minučių.