4 kalakutienos krūtinėlės pjausnių (po 150 g),
4 porų stiebų,
3 šaukštų konservuotų ananasų, supjaustytų kubeliais,
50 g anakardžių riešutų,
aliejaus,
1 žiupsnelio kario miltelių,
druskos,
pipirų pagal skonį,
šviežių daržovių garnyrui.
GAMINIMAS:
Įdarui porus supjaustykite plonais žiedeliais. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, jame šiek tiek patroškinkite porus, dėkite juos į dubenį. Anakardžių riešutus stambiai sukapokite ir dėkite į porus. Konservuotų ananasų kubelius šiek tiek nusausinkite ir sumaišykite su porais ir riešutais.
Į įdarą įberkite druskos, pagal skonį pagardinkite kariu ir pipirais. Kalakutienos pjausniuose padarykite įpjovimus taip, kad gautųsi lyg kišenėlės. Paruoštus pjausnius apibartstykite druska ir pipirais iš visų pusių. Į "kišenes" dėkite įdaro, kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite paruoštus pjausnius po 3-4 min. iš kiekvienos pusės, kad susidarytų rausva plutelė. Sudėkite visus apkeptus pjausnius į keptuvę, uždenkite dangčiu ir patroškinkite ant mažos ugnies 10-15 min. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.