Troškinta žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta žuvis


INGREDIENTAI:

600 g žuvies filė, gali būti 1 kg šviežių kilkių arba strimėlių,
1 svogūno,
1 stiklinės sūdytų arba 400 g šviežių grybų,
2 šaukštų margarino arba sviesto,
druskos,
petražolių lapelių arba svogūnų laiškų,
1/2 stiklinės vandens arba sultinio,
2 pomidorų arba pomidorų tyrės,
2 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Filė supjaustykite gabalais, strimėles ir kilkes nuvalykite, grybus ir svogūną sukapokite. Produktus sudėkite sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėkite žuvų, o tarp jų - svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų.

Kiekvieną sluoksnį pasūdykite. Jei grybai švieži, skysčio nepilkite, jei sūdyti - įpilkite sultinio arba vandens. Pabarstykite žalumynais, įdėkite grietinės ir uždengus troškinkite 15-20 min. patiekite su virtomis bulvėmis arba biria koše.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668