Suktinukai su alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suktinukai su alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

150 g žaliųjų alyvuogių,
370 g marinuotų raudonųjų paprikų,
4 veršienos nugarinės gabaliukų (po 175 g),
druskos,
pipirų,
paprikos miltelių,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1-2 šaukštų miltų,
750 ml daržovių sultinio,
400 g konservuotų pomidorų,
po vieną raudoną ir
geltoną papriką,
tarkuoto muskato riešuto,
1 šaukšto sviesto,
makaronų.


GAMINIMAS:

Alyvuoges supjaustykite žiedeliais, marinuotas paprikas perpjaukite per pusę. Mėsą pamuškite, apibarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko dėkite pusę marinuotos paprikos, alyvuogių. Užlenkite kraštus, susukite suktinukus ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suktinukus kepkite 10 min. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į karštus riebalus įdėkite pomidorų padažo, įmaišykite miltus ir pamažu maišant supilkite sultinį. Sudėkite suktinukus, konservuotus pomidorus ir viską troškinkite apie 90 min.

Paprikas supjaustykite juostelėmis, dėkite į keptuvę likus 20 min. iki troškinimo pabaigos. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, apkepinkite svieste, apibarstykite muskato riešutu. Suktinukus patiekite su makaronais ir padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668