Kepti kalmarai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti kalmarai


INGREDIENTAI:

3 stiklinės aliejaus,
1/4 stiklinės miltų,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštelis džiovintų raudonėlių,
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
12 nuvalytų ir supjaustytų žiedeliais kalmarų,
1 citrina.


GAMINIMAS:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, druską, raudonėlius ir juoduosius pipirus. Gerai išvoliokite kalmarų žiedus šiame mišinyje

Porcijomis dėkite kalmarus į įkaitintą aliejų 2-3 minutėms arba kol švelniai paruduos. Atsargiai,neperkepkite. Nuvarvinkite aliejaus perteklių. Patiekite su citrinos skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668