Virtiniai su kopūstais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtiniai su kopūstais ir grybais


INGREDIENTAI:

(1 porcija - 370 kcal)
3 stiklinių miltų,
1 stiklinės vandens,
2-3 šaukštų aliejaus,
druskos.

Į d a r u i:
300 g baltagūžio kopūsto,
150 grybų,
1 svogūno.


GAMINIMAS:

Įdaras: svogūną sukapokite ir apkepkite. Grybus šiek tiek apvirkite pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustykite. Kopūstą sukapokite, apkepkite aliejuje, sumaišykite su keptais svogūnais, grybais, įberkite druskos.

Išminkykite tešlą, plonai iškočiokite, išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno vidurį dėkite įdaro, sulenkite kraštus ir užraitykite. Virkite pasūdytame vandenyje, patiekite su grietine, sviestu ar mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668