Moliūgų desertas su obuoliais ir graikiniais riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų desertas su obuoliais ir graikiniais riešutais


INGREDIENTAI:

50 g sviesto,
100 ml rudojo cukraus,
250 g nulupto ir supjaustyto kubeliais moliūgo,
2 neluptų obuolių, supjaustytų skiltelėmis,
100 ml išlukštentų graikinių riešutų,
1 arbatinio šaukštelio cinamono,
pusės citrinos sulčių.

Vaniliniam maskarponės sūrio padažui:
150 g maskarponės sūrio,
1 didelio šaukšto vanilinio cukraus,
2 arbatinių šaukštelių skysto medaus.


GAMINIMAS:

Paruoškite padažą: sumaišykite maskarponės sūrį, vanilinį cukrų ir medų, palikite stovėti. Deserto gaminimo eiga: ištirpinkite keptuvėje sviestą, supilkite cukrų ir maišykite 20 sekundžių.

Tada suberkite pjaustytą moliūgą ir kepkite keketą minučių, tuomet suberkite obuolius, riešutus ir cinamoną. Truputį pavirkite ir, nuėmę nuo ugnies, paskaninkite citrinos sultimis. Desertas valgomas šiltas su vaniliniu maskarponės sūrio padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668