Desertas iš avižinių dribsnių ir uogų receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas iš avižinių dribsnių ir uogų


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
700 g sezono uogų,
600 g natūralaus arba uogų jogurto,
4 šaukštų medaus,
10 šaukštų avižinių dribsnių,
4 šaukštų kapotų graikinių riešutų.


GAMINIMAS:

Jogurtą išplakite su medumi, nuplautas perrinktas uogas kartu su dribsniais ir riešutais įmaišykite į jogurtą. Tinka avietės, braškės (jei didelės, susmulkinkite), žemuogės, gervuogės, mėlynės, serbentai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668