Žemaitiška spirgynė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiška spirgynė


INGREDIENTAI:

0,5 l linų sėmenų,
2 svogūnai,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
su lupenomis virtos bulvės.


GAMINIMAS:

Linų sėmenis pakepinkite. Apskrudusius sugrūskite, kad pasidarytų vientisa masė, ir vėl sudėkite į keptuvę. Į sėmenis įberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, truputį pipirų, druskos ir šiek tiek pakepinkite. Valgykite su karštomis virtomis bulvėmis, jas padažydami į spirgynę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668