300g. sluoksniuotos tešlos,
kiaušinis,
70g. lieso virto kumpio,
80g. tarkuoto fermentinio sūrio,
3 šaukštai grietinės,
šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių,
muskato riešuto,
riebalų formelėms patepti,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, petražolėmis, pagardiname muskatu, pipirais, jei reikia - pasūdome. Į krpšelius pridedame įdaro. Įdarytus pyragėlius pridengiame folija ir kepame orkaitėje dar 10 minučių.