Baltųjų pupelių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltųjų pupelių paštetas


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
600 g baltųjų pupelių,
1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės,
1/2 šaukštelio maltų garstyčių,
druskos,
pipirų,
maltų kalendrų,
4 šaukštų alyvų aliejaus.


GAMINIMAS:

Išvirkite pupeles ir kartu su citrinų sultimis, tarkuota žievele, pipirais, druska, aliejumi, kalendromis ir garstyčiomis sumalkite iki vientisos masės. Dėkite į indą ir su skrudinta duonele patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668