Avokado užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokado užtepėlė


INGREDIENTAI:

2 porcijoms:
2 nepernokusių vos minkštų avokadų,
2 žaliųjų citrinų (tinka ir paprastos),
1 svogūno (maždaug 50 g svorio),
po žiupsnelį druskos,
juodųjų ir rausvųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš perpjautų avokadų išimkite kauliukus, minkštimą šaukštu iškabinkite į dubenį ir tuoj pat apšlakstykite vienos citrinos sultimis, kad nepajuostų. Berkite stambiai kapotus svogūnus, pagal skonį pridėkite druskos, pipirų. Viską sutrinkite plaktuvu, retkarčiais vis įlašinant antrosios cotrinos sulčių, bet tik tiek, kad nenuslopintų svogūnų skonio ir pipirų aštrumo.

Tinka su įvairiais traškučiais, ypač kukurūzų, tortilijomis. Skaidria maistine plėvele apdengtą kremą laikykite šaldytuve. Kad jis ilgiau išliktų žalias, įdėkite avokado kauliuką, o prieš patiekiant jį išimkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668