Kepti grybai pavolioti džiūvėsiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti grybai pavolioti džiūvėsiuose


INGREDIENTAI:

500 g šviežių grybų,
druskos,
muskato riešuto arba pipirų,
3-4 šaukštų miltų,
1 kiaušinio,
2-3 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
riebalų.


GAMINIMAS:

Grybų kepurėles nuvalykite (storesnes supjaustykite 1 cm storio griežinėliais), pabarstykite druska, muskato riešutu arba pipirais, pavoliokite miltuose. Suvilgykite išplaktame kiaušinyje ir dar pavoliokite džiūvėsėliuose, juos plačiu peiliu prispauskite prie grybų.

Kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol grybų griežinėliai suminkštės ir iš abiejų pusių paraus. Valgykite karštus. Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir troškintomis morkomis arba žiediniais kopūstais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668