2 raudonos saldžiosios paprikos,
stiklinė bolivinių balandų,
2 stiklinės vandens,
morka,
svogūnas,
pusė cukinijos,
saujelė juodųjų alyvuogių,
150 g fetos sūrio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
raudonėlių,
citrinos sulčių,
šaukštas aliejaus.
GAMINIMAS:
Paprikų viršų nupjaukite, sėklas išskobkite. Bolivines balandas užpilkite vandeniu ir nedideliame puodelyje troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 15 min.). Sukrėskite į dubenį ir pamaišykite, kad liktų purios. Morkas ir cukinijas nulupkite ir supjaustykite kubeliais, svogūną sukapokite.
Visas daržoves pakepinkite svieste, kol suminkštės, kartu su alyvuogėmis įmaišykite į kruopas. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite citrinos sultimis, smulkinta feta, pipirais, raudonėliais. Gauta mase įdarykite paprikas ir kepkite karštoje orkaitėje apie 15 min.