150 g šviežių lakštinių su špinatais,
cukinija,
2 cukinijų žiedai,
po pusę stiklinės baltojo sauso vyno ir
daržovių sultinio,
3 skiltelės česnako,
poras,
saujelė tarkuoto parmezano,
2 šaukštai duonos trupinių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
šviežių rozmarinų šakelių,
rozmarinų,
2 baravykai,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas sviesto.
GAMINIMAS:
Baravykus nuvalykite, susmulkinkite, su druska ir pipirais pakepinkite svieste. Supilkite į plakimo indą ir subėrus duonos trupinius išplakite iki vientisos masės. Ją paskrudinkite sausoje keptuvėje. Cukinijas ir porus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Smulkintus česnakus su rozmarinų šakelėmis ir smulkintais cukinijų žiedais pakepinkite aliejuje. Sudėkite pjaustytas cukinijas ir porus, kiek pakepinkite, kol suminkštės, supilkite vyną, sultinį ir dar kelias minutes patroškinkite.
Sukrėskite pagal nurodymus ant pakuotės išvirtus makaronus, viską gerai išmaišykite, išdėliokite į lėkštes, ant viršaus užberkite tarkuoto parmezano ir duonos trupinių.