Kepenėlių aptepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlių aptepėlė


INGREDIENTAI:

300 g vištų kepenėlių,
1 galvutės svogūno,
2 galvučių česnakų,
1 morkos,
pipirų ir
druskos,
2 šaukštų sviesto,
1 šaukšto tepamojo sūrelio,
1 šakelės čiobrelių,
aliejaus - kepti,
sultinio (arba vandens).


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite aliejaus ir apkepkite susmulkintus svogūną, česnakus ir morką. Suverskite kepenėles, paskaninkite pipirais, čiobreliais bei druska ir troškinkite 15-20 minučių. Troškindami įpilkite kelis šaukštus sultinio ar vandens.

Kepenėlės neturi būti sausos. Ištroškintas kepenėles sudėkite į elektrinį trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Trindami sukrėskite sviestą ir sūrelį. Pasigamintą aptepėlę gerai atšaldykite ir tik tada tiekite. Gardu su įvairiais džiūvėsėliais, duoniukais ar skrudinta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668