Kiaulienos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos vyniotinis


INGREDIENTAI:

1,5 kg kiaulienos nugarinės,
džiovintų itališkų žolelių mišinio,
pagal skonį maltų pipirų ir
druskos,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 stiklinės sauso baltojo vyno,
4 šaukštai šviežių greipfrutų sulčių.

Į d a r u i:
po kelias saujas džiovintų abrikosų ir
vyšnių,
50 g kedrinių pinijų,
50 g tarkuoto parmezano.


GAMINIMAS:

Mėsą išilgai įpjaukite peiliu, kad ją būtų lengva išsiskleisti. Įtrinkite druskos, itališkų žolelių ir pipirų mišiniu. Apliekite marinatu, paruoštu iš vyno, greipfrutų sulčių bei aliejaus ir palikite per naktį pasimarinuoti. Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite ir išdėliokite išilgai prie vieno nugarinės krašto.

Apibarstykite juos sausoje keptuvėje paskrudintomis kedrinėmis pinijomis, tarkuotu parmezanu ir susukite ritinį. Suriškite konditeriniu siūlu, dėkite į gilų karščiui atsparų nepridegantį kepimo indą, apliekite sausu baltuoju vynu ir troškinkite 220 laipsnių karštumo orkaitėje kiek ilgiau nei valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668