Kukuliai su troškintomis morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kukuliai su troškintomis morkomis


INGREDIENTAI:

500 g maltos jautienos,
druskos ir
pipirų,
50 g fetos sūrio,
3 kiaušinių,
2 česnako skiltelių,
4 šaukštų juodos duonos džiūvėsėlių,
6 šaukštų džiūvėsėlių,
2-3 šaukštelių aliejaus,
po 1/2 šaukštelio maltų garstyčių,
smulkintų džiovintų čiobrelių,
350 g morkų,
200 g bulvių,
2 šviežiai smulkintų petražolių,
100 ml grietinės,
1 šaukšto miltų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite bulves, supjaustykite ketvirčiais ir virkite pasūdytame vandenyje apie 15-20 minučių. Jautieną sumalkite mėsmale. Česnaką nulupkite ir išspauskite. Į faršą dėkite džiūvėsėlius, česnaką, sudėkite smulkintus čiobrelius, garstyčias, įmuškite vieną kiaušinį, kvapiuosius pipirus, druską, viską gerai išmaišykite.

Likusius kiaušinius išplakite su trupučiu druskos. Iš faršo formuokite kamuoliukus, į vidų dėkite po sūrio gabalėlį. Iš pradžių juos apvoliokite duonos džiūvėsėliuose, o tada - kiaušinių plakinyje ir kepkite įkaitintame aliejuje apie 8-10 minučių. Morkas nulupkite, nuplaukite, supjaustykite stambiais griežinėliais ir troškinkite pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Į morkas sudėkite dalį grietinės, smulkintas petražoles ir virkite 15 minučių. Likus 5 min. iki pabaigos sudėkite likusią grietinę, sumaišytą su miltais. Mėsos kukulius patiekite su virtomis bulvėmis ir troškintomis morkomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668