Juodieji paltusai su česnakinio sviesto padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodieji paltusai su česnakinio sviesto padažu


INGREDIENTAI:

Apie 1 kg juodųjų paltusų pjausnių,
citrininių pipirų,
druskos,
kelių šaukštų miltų - žuvims apvolioti,
aliejaus - kepti.

Česnakinio sviesto p a d a ž u i:
50-60 g sviesto,
1 galvutės česnako,
kelių šakelių čiobrelių,
pipirų ir
druskos,
0,5 žaliosios citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Pjausnius apibarstykite druska ir pipirais, palaikykite 20-30 minučių, nusausinkite ir apvoliokite miltuose. Kepkite po 2-3 minutes gerai įkaitintame aliejuje, tuomet sudėkite į foliją išklotą skardą.

Pasiruoškite padažą: į keptuvėje ištirpintą sviestą suberkite griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, pakepkite, paskaninkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis. Į skardą sudėtus apkeptus pjausnius apipilkite pasigamintu padažu ir 10-12 minučių kepkite orkaitėje. Tokius pjausnius labai gardu valgyti su raudonųjų ir paprastų ryžiu mišiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668