750 g moliūgo,
1 svogūno,
3 česnako skiltelių,
2 geltonų paprikų,
2 pomidorų,
250 g morkų,
1 aitriosios paprikos su sėklomis,
600 g vištienos krūtinėlės,
1/2 citrinos sulčių,
4-5 šaukštų aliejaus,
druskos,
pipirų,
2 lauro lapelių,
1/2 poro,
3-4 šaukštų pomidorų padažo,
1/8 l vištienos sultinio,
1/2 šaukštelio kario miltelių.
G a r n y r u i:
virtų ryžių.
GAMINIMAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštelius aliejaus ir sudėkite smulkintą vištieną. Troškinkite 4-5 minutes. Išimkite į dubenį. Į keptuvę supilkite aliejų ir dėkite susmulkintą svogūną, porą ir česnaką. Kepkite, kol suminkštės. Sudėkite kario miltelius ir maišydami kepkite dar minutę. Sudėkite atgal mėsą.
Įm,aišykite stambiais kubeliais pjaustytą moliūgą, paprikas, aitriąją papriką su sėklomis, smulkintus pomidorus, morkas ir sultinį. Pagardinkite druska, pipirais, įmeskite lauro lapus ir pomidorų padažą. Sumažinkite temperatūrą: uždenkite ir troškinkite 20-25 min., kol mėsa suminkštės ir padažas sutirštės. Patiekite su ryžiais.