Jautienos ir daržovių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos ir daržovių troškinys


INGREDIENTAI:

1 svogūnas,
1 morka,
1 poras,
2 salierų kotai,
2 skiltelės česnako,
75 g grybų,
500 g jautienos,
2 šaukštai miltų,
3 šakelės čiobrelių,
jautienos sultinys kubeliais arba atskiestas koncentratas iki 750 ml,
2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės,
truputis Vorčesterio padažo,
alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Pakaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus didelėje keptuvėje. Įdėkite svogūnus, morkas, porus, salierus ir česnaką (daržovės supjaustytos), ir švelniai apkepinkite 5 minutes, kad neparuduotų. Sudėkite grybus ir kepkite viską dar 5 minutes, tada išimkite iš keptuvės. Pakaitinkite dar truputį alyvuogių aliejaus keptuvėje, sudėkite jautieną.

Apskrudinkite ir tada gerai sumaišykite su miltais. Vėl sudėkite daržoves į keptuvę; pridėkite kmynų, sultinio, pomidorų tyrės ir Vorčesterio padažo. Pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Kepkite ant silpnos ugnies apie 1 1/2 valandos, retkarčiais pamaišant. Patiekite su bulvėmis ar ryžiais.

Ilgas, lėtas kepimas ar virimas leis daržovėms geriau išsitroškinti ir tapti sultingesnėms. Jų skonis bus netgi geresnis jei pagaminsite prieš dieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668