1 svogūnas,
1 morka,
1 poras,
2 salierų kotai,
2 skiltelės česnako,
75 g grybų,
500 g jautienos,
2 šaukštai miltų,
3 šakelės čiobrelių,
jautienos sultinys kubeliais arba atskiestas koncentratas iki 750 ml,
2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės,
truputis Vorčesterio padažo,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Pakaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus didelėje keptuvėje. Įdėkite svogūnus, morkas, porus, salierus ir česnaką (daržovės supjaustytos), ir švelniai apkepinkite 5 minutes, kad neparuduotų. Sudėkite grybus ir kepkite viską dar 5 minutes, tada išimkite iš keptuvės. Pakaitinkite dar truputį alyvuogių aliejaus keptuvėje, sudėkite jautieną.
Apskrudinkite ir tada gerai sumaišykite su miltais. Vėl sudėkite daržoves į keptuvę; pridėkite kmynų, sultinio, pomidorų tyrės ir Vorčesterio padažo. Pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Kepkite ant silpnos ugnies apie 1 1/2 valandos, retkarčiais pamaišant. Patiekite su bulvėmis ar ryžiais.
Ilgas, lėtas kepimas ar virimas leis daržovėms geriau išsitroškinti ir tapti sultingesnėms. Jų skonis bus netgi geresnis jei pagaminsite prieš dieną.