( 4 porcijos)
250 g makaronų,
100 g ožkos arba fetos sūrio,
3 skirtingų spalvų paprikų,
1 trūkažolių salotų,
4 šaukštų saulėgrąžų.
P a d a ž u i:
50 g rūkytos šoninės,
4 šaukštų vynuogių acto,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoškite padažą: šoninę supjaustykite mažais kubeliais ir lengvai pakepinkite keptuvėje be riebalų. Po to sudėkite į dubenėlį, pašlakstykite vynuogių actu, užpilkite alyvų aliejaus, pagardinkite druska, pipirais ir padėkite šalia.
Makaronus paruoškite taip, kaip parodyta ant pakuotės, saulėgrąžas paskrudinkite sausoje keptuvėje, sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Paprikas nuplaukite, atskirkite nuo sėklų ir supjaustykite juostelėmis arba gabaliukais.
Salotas nuplaukite ir išskaidykite lapelius. Visus paruoštus komponentus dėkite į salotinę, užpilkite padažu ir išmaišykite.