4 porcijoms:
8 dešros griežinėlių (100 g),
1/2 kg šaldytų špinatų,
2 šaukštų sviesto,
40 g tarkuoto parmezano arba geltonojo sūrio,
1 kiaušinio,
1 kiaušinio baltymo,
džiūvėsių,
miltų,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Špinatus atšildykite ir nusausinkite. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite špinatus ir lengvai apkepkite. Pagardinkite druska, pipirais. Ant dešros griežinėlių dėkite špinatų ir pabarstykite sūriu, tada dešrą perlenkite pusiau.
Patepkite lengvai išplaktu kiaušinio baltymu ir truputį suspauskite. Perlenktus dešros griežinėlius pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsiuose. Dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite į stalą.